www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Lufikkal üzent a Telenor

A BTL-kampányokra sokszor jellemző magas megvalósítási költségek cáfolataként egyszerű, de látványos akciót futtatott a Telenor a POS Media Célcsoport Hungary kivitelezésében.

A kampány során héliumos lufikra kötött szórólapokat akasztottak a hostessek a budapesti és vidéki plázák (Eurocenter, Campona, Győr Pláza, Nyír Pláza, Alba Pláza) parkolóiban álló autók visszapillantó tükrére, ez által is biztosítva, hogy az üzenet pontosan azokhoz jusson el, akiknek szánták.

Az akció a 2010 decemberében útjára indított edukációs kampány folytatásaként futott, hogy minél többen, minél közelebbről ismerhessék meg az Android operációs rendszer világát, valamint a legjobb és a leghasznosabb alkalmazásokat.

A gerilla aktivitás a leparkolt gépkocsihoz való visszatalálást segítő androidos applikációból indult ki. Az alkalmazás térképes helymeghatározással segít megtalálni a leparkolt autót, erre a funkcióra és az applikáció vizuális elemeire hajazott a megvalósítás: a visszapillantó tükörre illesztett lufi és szórólap megjelöli, és messziről láthatóvá teszi a parkoló autót.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére