REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2011.09.28.
Sign and Display magazin szeptember-októberi számából ajánljuk

Kedves Olvasóink!

Újra itt az ősz! A gondtalan nyaralást követően benépesültek az iskolák és sokszor az útjaink is. Számunkra VÉGE az uborkaszezonnak! Ezt bizonyítandó, egy érdekes anyagokkal teli lapszámmal jelentünk meg…

Már az is bizonyítja kijelentésem, miszerint lapunk 10 év elteltével úgy döntött, követve a piac trendjeit, nevet vált és mostantól Sign and Display  néven kerül olvasói kezébe. Mindez azt jelenti: témáink között komoly hangsúlyt kap az Instore marketing és az azzal kapcsolatos tevékenységek!

Természetesen nem maradunk adósak korábbi témáinkkal sem. Így a szeptember-októberi lapszámban egy érdekes teszt keretében mutatjuk be a GCC StellarJET K72-LSUV nyomtatóját, amely minden bizonnyal megtérülő beruházás azoknak, akik termelékenységét használnák ki, de olyan extrákra is szükségük van, mint a lakk és fehérnyomás!

Akár azt is gondolhatjuk, a Ricoh fejlesztői jártasak a magyar szólásokban, hiszen új, szél- és napenergiával működő eco board signjuk teljes mértékben az „Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér!” mottót tükrözi!

A GE Lighting Tetra Contour LED-jei pedig akár 40% energia-megtakarítást is nyújthatnak a hagyományos neonvilágításhoz képest, derül ki reklámvilágítási beszámolónkból. De mindjárt folytathatjuk is, hiszen szakértőnk, Vidákovics László is leteszi voksát a LED-ek mellett, amelyek könnyen összeszerelhetők, de azért szerinte a kisugárzás és megjelenés tekintetében még mindig a neonreklámok a nyerők.

Minden iparágban vannak „zöld törekvések”, ez alól a szita és tamponnyomás sem kivétel, ahol az oldószeres technológiákat felváltja az UV. E környezetbarát elvárásokról beszélgettünk a Marabu márka hazai forgalmazóival.

Programunk van! – állítja a Hungexpo. E program a Printexpo, és a hozzá kapcsolódó három szakmai kiállítás, amelyre 13-15 ezer látogatót várnak novemberben a szervezők. De mielőtt a vásárközpontba indulnak, elvisszük olvasóinkat az Orafol utcába, ahol a házigazda, Evelyn Zocher, a cég kereskedelmi és marketing igazgatója beszél termékeikről.

A Digital Signage üzletág egyre erősebb hazánkban, és ezen a piacon talán pont az nyer, aki megkönnyíti a felhasználók dolgát, mint az LG, az EZ (ejtsd: easy) signjaival. És tényleg, a munka lehet játék is! Ehhez pedig nagy segítségünkre vannak okostelefonjaink, persze, ha mi is okosan használjuk őket!

Nem is lehet röviden összefoglalni, mennyi érdekes témát dolgozunk fel lapunk őszi kiadványában. A legegyszerűbb, ha kézbe veszik, és személyesen győződnek meg róla!

Kellemes olvasást kívánunk!

További információ: www.magyarsign.hu

Regionális Nyomtatási Napok

Meghívó a Regionális Nyomtatási Napok pécsi és nyíregyházi helyszínére

Pécsi időpont: 2011. szeptember 30. 10.00-18.00 óráig,

Helyszín: Corso Hotel Pécs (H-7626 Pécs, Koller u. 8.)

Nyíregyházi időpont: 2011. október 7. 10.00-18.00 óráig,

Helyszín: Hotel Pagony Wellness&Conference (H-4400 Nyíregyháza, Újmajor)

Tisztelettel meghívjuk Önt és kollegáit a Regionális Nyomtatási Napok roadshow további állomásaira, ahol élőben ismerheti meg a példányszámtól függő, leggazdaságosabb nyomtatási technológiákat, legkorszerűbb nyomtatókat, papírokat, kalibrációs rendszereket.

Közép-európai Fespa szeminárium

Budapesttől mindössze 220 km-re a szlovákiai Piešťany-ban (Pöstyén) tart kétnapos szakmai szemináriumot a Fespa szlovák és cseh tagozata, október 14-15. között.

Az immár hetedszer esedékes szakmai program a Bill 7 nevet kapta. Elsősorban azokat a szakembereket és diákokat várják, akik a szita- és digitális nyomtatás iránt érdeklődnek. Lesz sok előadás és workshop, bemutatják az iparág új trendjeit, nyomtatási módszereit, fejlesztéseket.

Ludovit Bartos, szlovák szövetség képviseletében elmondta: „egészen rendkívüli ezeknek a találkozóknak a légköre, ahogy a gyakorlati tapasztalatok gazdát cserélnek, vagy a kereskedelmi kapcsolatok kiépülnek, mindez sokkal életszerűbb, mint az online információáramlás".

LG EzSign TV

Digitális reklámtechnikai megoldások kis-és középvállalatoknak

Az LG EzSign TV egyszerű, modern és személyre szabható megoldást kínál, médialejátszó csatlakoztatása nélkül

Budapest, 2011. augusztus. – Az LG Electronics hazánkban is elérhetővé tette az EzSign digitális kijelző-technológiáját, amely egy televíziós műsorsugárzással kiegészített digitális reklámtechnikai rendszer.

Az EzSign kis- és középvállalatoknak, köztük elsősorban éttermeknek, bároknak, kávézóknak, orvosi rendelőknek nyújt egyszerű és költséghatékony megoldást.

Minden második kkv kaphat EU támogatást

Az uniós társfinanszírozású pályázati támogatások továbbra is fontos forrást jelentenek a vállalkozások számára, átlagosan minden második kis- és középvállalkozás (kkv) tartja reálisnak, hogy részesül ilyen típusú támogatásból – derül ki a K&H Bank által készített kkv bizalmi index kutatásból.

A kutatás eredményeit összefoglaló közlemény szerint azon kkv-k közül, amelyek reálisnak tartják, hogy részesüljenek ezekből a támogatásokból, leginkább a mezőgazdasági vállalkozások, valamint a nagyobb árbevételű cégek optimisták a támogatáshoz jutást illetően.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!