www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Valóság, MRSZ, Egerszalók

A 2011-es Országos Reklámkonferencia gondolatiságának központi hívószava a ’VALÓSÁG’, a fókuszba a valóság sokfélesége és határtalansága került. A konferencia Egerszalókon, a Saliris Resort Hotelben, szeptember 27-28-án lesz.

A marketingkommunikációs szakma legrangosabb eseménye, a Reklámkonferencia idén a valóságot kutatja a köz- és szakmai gondolkodásban, a gazdaságban, a médiában és a reklámban. Az esemény főszervezője a Magyar Reklámszövetség, a szektor összes szereplőjét képviselő szakmai szervezet. A konferencia szakmai igazgatója idén Szabó Ákos, az IAB Hungary elnökségi tagja, az Adaptive Media üzletfejlesztési vezetője. A XIX. Országos Reklámkonferencia programjának kialakításában az MRSZ-szel aktívan együttműködik a legtöbb neves szakmai társszervezet, köztük a DMSZ, az IAB, a MAKSZ, a MEME, az MKMSZ és az MMSZ.

Mezriczky László: „A reklámkonferencia minden évben egyfajta viszonyítási pontja a hazai marketing kommunikációs szakmának: hol tartunk, milyen ügyek, dolgok izgatnak bennünket, miről beszél ügyfél, szolgáltató, média, ha találkoznak, egyáltalán hogyan érzi magát a reklám. Másként fogalmazva: mi is a valóság? Idén ezért lett vezérgondolatunk a valóság, hiszen erről mindenki mást gondol. És hogy ki mit gondol róla, ezt szeretnénk megbeszélni a résztvevőkkel. Fontos eredménynek tartom, hogy a szakmai társszervezetek jelentős része (MAKSZ, DMSZ, MMSZ, MKMSZ, IAB) idén aktív részvevői a konferencia előkészületeinek, vagyis újabb lépést teszünk az együttműködés, az összefogás irányába.”

Az idei Reklámkonferencia rendezvényszervezési és kommunikációs feladatait ismét a HD Group Kommunikációs Ügynökség látja el.

További információ:
Szabó Ákos
+36 20 247 5386
info@mrsz.huOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére