www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Új LED megoldás a GE-től

A GE Lighting megkezdte a Tetra Contour LED-es világítási rendszer gyártását, amelynek kibővített színpalettája – a hatféle fehér, a piros, kék és zöld változat – most még kreatívabb opciókat kínál fényreklám-alkatrész forgalmazók, a világítástervezők és a beruházók számára. A Tetra Contour LED-ek 40% energiamegtakarítást is nyújtanak a hagyományos neonvilágításhoz képest az esztétika és a teljesítőképesség közötti megfelelő egyensúly biztosítására.

A széles színskála az üzletek, éttermek, szállodák és kereskedelmi épületek tulajdonosai számára – akik jól szembeötlő, vonzó világítást keresnek – még jobb okot szolgáltat arra, hogy cseréljék le nagyfeszültségű
neonrendszereiket a kisfeszültségű, hosszú élettartamú LED-es Tetra Contour-ra. Az új rendszert kifejezetten
arra a célra tervezték, hogy felválthassák vele a szabadon álló neoncsövekből felépített rendszereket számos architekturális és kiemelő világítás esetén, ide értve a kontúrvilágítást, a fényszobrokat, valamint a boltozatok világítását is.

Az egyedülálló rendszer sugárzási szöge 330°, ami lehetővé teszi, hogy a tervezők a neonnál megszokott meleg „parázsló” hatást érjék el.

A LED-rendszernek számos előnye van a hagyományos neonvilágítással szemben: nagyobb az energiahatékonysága, vonzó, esztétikus a megjelenése, nagyobb a fényárama, robosztusabb, kisfeszültségről működtethető, hosszú az élettartama, páratlanul jól lehet hideg időben is üzemeltetni, könnyű a felszerelése és a karbantartása.

A Tetra Contour akár 40%-kal is kevesebb energiát fogyaszt, mint a szabadon álló neonrendszerek. Az időjárásnak jól ellenálló rendszer egy merev, optikailag diffúz, extrudált műanyagból készült fényvezetőt tartalmaz
(amelyet az üzletben, a helyszínen fel lehet melegíteni és meg lehet formázni), valamint egy rugalmas LED modult, amely tökéletesen illeszkedik a cső belsejébe. A két részből álló rendszer felszerelése gyors és egyszerű – a szerelőknek a neonoknál megszokott szerszámokat és a GE kiegészítőit (csatlakozókat, végsapkát) kell csupán használnia.

(forrás: holux.hu)
Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére