www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Jubilál a Magyar EFFIE

Idén 10. alkalommal rendezik meg hazánkban az EFFIE-t, a marketing és kommunikációs szakma világszerte egyik legkiemelkedőbb elismeréséért folyó versenyét. A szervezők már várják a nevezéseket, a pályamunkákat 10 kategóriában lehet benyújtani.

Az idei jubileumi EFFIE díjakért versenybe szálló ügynökségek online, a www.effie.hu oldalon adhatják be nevezéseiket és pályázataikat, a leadási határidő 2011. július 22. A szervezők a zökkenőmentes nevezés és pályázatírás érdekében interaktív EFFIE workshopot tartanak 2011. június 28-án 9 órától, a Sanoma Media Budapest épületében.

2011-ben új kategóriák kerültek bevezetésre, összesen 10 kategóriában várják az alkotásokat. A pályázóknak a kis költségvetésű sikerekkel és a tartósan hatékony kampányokkal is lehetőségük nyílik a megmérettetésre, emellett a gyógyszer, az üzleti kommunikáció (B2B) és a bevezető kampány is felkerült az új kategóriák listájára.

A reklámhatékonyság versenyére nevezett kampányoknál már néhány éve nem előírás az ATL elem, az a fontos, hogy a pályázatban olyan marketingkommunikációs aktivitás szerepeljen, amely az adott piaci környezetben kiemelkedő sikereket ért el.

A közel 100 főből álló szakmai grémium szeptember elején értékeli a döntőbe jutott alkotásokat, a Díjátadó Gálaest pedig a Nemzeti Színházban lesz, 2011. október 14-én. A hazai EFFIE-t a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közösen szervezi, immár 10. alkalommal.

Az EFFIE-ről

Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése, amelyet a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapított 1968-ban. Az EFFIE célja az olyan, hatékony reklámkampányok elismerése, amelyek az adott piaci környezetben ténylegesen beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Az EFFIE az egyetlen olyan szakmai díj, amely a kreativitáshoz hozzárendeli a marketing- és reklámcélok megvalósításának sikerét is, azaz az egyetlen, amely a reklám mögötti valódi célt, az eredményességet díjazza.

Az EFFIE -43 évvel ezelőtti megjelenése óta- világszerte a hatékony reklámozás szinonimájává vált, ma már több mint 40 országban rendezik meg ezt a rangos versenyt.

További információ: www.effie.huOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére