www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Visszaszorítják a vadplakátokat

A Fővárosi Közterület-felügyelet levelet küldött elsősorban ingatlanforgalmazó cégek, azok munkatársai, franchise irodáik részére, mint a Duna House, Tipp Ingatlan, Central Home, Nova Ingatlan, Universum Ingatlaniroda, Mozaik Ingatlan, Palace Ingatlan Csoport, Immo1 Ingatlan, illetve az Otthon Centrum. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. ez évtől még nagyobb figyelmet fordít a vadplakátok eltávolítására, lehetőség szerint a kihelyezés után azonnal megpróbálják leszedni a ragasztmányokat Budapest köztereiről. Jelenleg a legnagyobb vadplakátot ragasztók között ingatlaforgalmazó cégek és azok franchise irodái (sokszor nagy cégek), illetve a költöztető cégek szerepelnek. Telefonszámaik megtalálhatóak a hirdetéseken, ha pedig az interneten beüti bárki a számot, megkapja az ingatlanforgalmazó adatait. A Közterület-felügyelet így szerezte be a ragasztó/ragasztató nevét és elérhetőségét. Amennyiben ténylegesen sikerülne, az egyébként rendkívül körülményesnek és költségesnek tűnő feladatot teljesíteni, és az említett vadplakátokat vissza lehetne szorítani a közterületekről, és valóban megszűnne ez a fajta hirdetési módszer az ingatlanos cégek számára, úgy várhatóan további növekedésre lehetne számítani az internetes lakáshirdetési portálokon. A törekvés azonban kifejezetten üdvözlendő, hiszen a 2000-es évektől a komoly szándékkal rendelkező eladók és vevők más, a város képét egyáltalán nem romboló csatornákon is könnyedén megtalálhatják egymást.

A Fővárosi Közterület-felügyelet levelet küldött elsősorban ingatlanforgalmazó cégek, azok munkatársai, franchise irodáik részére, mint a Duna House, Tipp Ingatlan, Central Home, Nova Ingatlan, Universum Ingatlaniroda, Mozaik Ingatlan, Palace Ingatlan Csoport, Immo1 Ingatlan, illetve az Otthon Centrum.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. ez évtől még nagyobb figyelmet fordít a vadplakátok eltávolítására, lehetőség szerint a kihelyezés után azonnal megpróbálják leszedni a ragasztmányokat Budapest köztereiről. Jelenleg a legnagyobb vadplakátot ragasztók között ingatlaforgalmazó cégek és azok franchise irodái (sokszor nagy cégek), illetve a költöztető cégek szerepelnek. Telefonszámaik megtalálhatóak a hirdetéseken, ha pedig az interneten beüti bárki a számot, megkapja az ingatlanforgalmazó adatait.

A Közterület-felügyelet így szerezte be a ragasztó/ragasztató nevét és elérhetőségét. Amennyiben ténylegesen sikerülne, az egyébként rendkívül körülményesnek és költségesnek tűnő feladatot teljesíteni, és az említett vadplakátokat vissza lehetne szorítani a közterületekről, és valóban megszűnne ez a fajta hirdetési módszer az ingatlanos cégek számára, úgy várhatóan további növekedésre lehetne számítani az internetes lakáshirdetési portálokon.

A törekvés azonban kifejezetten üdvözlendő, hiszen a 2000-es évektől a komoly szándékkal rendelkező eladók és vevők más, a város képét egyáltalán nem romboló csatornákon is könnyedén megtalálhatják egymást.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére