www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Ismét Paint Up!

Megjelent a világ első és egyedülálló virtuális épületfestő versenyének 2011-es pályázati kiírása!

Előzmény

A tavalyi Múzeumok Éjszakáján a leglátogatottabb program a Nemzeti Galériánál megrendezett Paint Up! döntő volt.

A világ első és egyedülálló virtuális épületfestő versenyét, a nagy sikerre való tekintettel, az ötletgazda Visualpower Kft. (Magyarország piacvezető vizuáltechnikai szolgáltatója) az idén is meghirdette.

A pályázatról röviden

Paint up! Visualpower virtuális épületfestő verseny címmel második alkalommal hirdette meg a világon egyedülálló pályázatát animáció és mozgókép készítőknek a Visualpower Kft.

A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki szeretné kipróbálni a hazánkban még kevésbé ismert architekturális vetítés műfaját.

A 3 perces, zenei aláfestéssel ellátott „épületmozgató” animációkat ez alkalommal a Magyar Tudományos Akadémia Roosevelt téri székházának középső homlokzatára kell elkészíteni.

A pályázat beadási határideje: 2011. június 9.

Azoknak a pályázóknak, akiknek animációját a vizuális kultúra neves hazai szakértőiből álló zsűri beválogatja a 2011. június 25-i döntőbe, ritka kuriózumnak számító élményben lesz részük, munkájukat közel 1000 nm-es méretben vetítik ki az MTA homlokzatára.

A tavalyiakhoz hasonlóan, ezúttal is a szervezők szakmai partnere, egyben a zsűri oszlopos tagja, az az architekturális vetítéseiről ismert világhírű Bordos László Zsolt (Bordos.ArtWorks) akinek a nevéhez fűződik többek között, a dubai Pálma-sziget hivatalos avatóünnepségének vetítéséhez készített óriás felbontású 3D animáció.

A Paint Up!-pal a kiíró Visualpower Kft. bemutatkozási lehetőséget szeretne teremteni a virtuális épületfestés iránt érdeklődő alkotóknak a műfaj gyakorlati kipróbálására, a kreatív, művészi tartalmak közönség előtti megjelenítésére, ezzel is népszerűsítve hazánkban ezt az új és izgalmas művészeti ágat.

A pályázattal kapcsolatban további információk, képek, videók a http://paintup.visualpower.hu/ oldalon találhatók.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére