www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Roland DG - Japán helyzet

Oevel (Belgium), 2011. Február 23. – A múlt héten Japánt egy nagy erejű földrengés rázta meg, amit egy pusztító cunami követett. A több méter magas hullámok partmenti városokat töröltek le a térképről. A baj nagymértékű és jelentős a Japán ökológiára és gazdaságra gyakorolt hatása is.

A Roland DG központja Hamamatsuban van, Tókiótól körülbelül 250 km-re, délnyugatra. A Tókió és Fukushima régiókkal ellentétben Hamamatsut megkímélte a természeti katasztrófa. Eli Keersmaekerst, a Roland DG Benelux vezérigazgatóját idézzük: “Nagyon mélyen érintett minket a Japán helyzet. Együttérzünk azokkal az emberekkel akik érintettek a katasztrófában. Az elmúlt pár napban kapcsolatban voltunk a Japán kollégáinkkal. Ők biztosítottak minket arról, hogy a Roland DG összes munkatársa biztonságban van és a gyártás rendben zajlik. Ez nagy megkönnyebbülés számunkra, de az események Japánban továbbra is borzasztóak.”

A fontosság a Roland DG számára meghatározott. A szállítmányok a tervnek megfelelően teljesülnek, a gyártás is úgyszintén. Eli Keersmaekers: “A viszonteladóinknak és végfelhasználóinknak nem kell aggódniuk. Késedelem nélkül szállítani tudjuk a gépeket.”

A Roland DG, 30. évfordulója megünneplésének részeként, egy versenyt szeretett volna megrendezni a végfelhasználói között. A verseny átmenetileg el lett halasztva. Timo Keersmaekers, a Roland DG Benelux Marketing Managere azt mondja: “Úgy döntöttünk, hogy most nem indítjuk el a versenyt. A verseny egyik díja egy két fős japán út lenne. A jelen helyzetben, ami az országban uralkodik, úgy véljük, nem túl helyénvaló ilyen díjat ajánlani. A következő napokban beszélni fogunk a Japán kollégákkal, hogy mit tegyünk, de jelenleg a Kreatív Díj versenyt nem indítjuk el. Reméljük, hogy az ügyfeleink megértik a döntésünket.”

A Roland DG továbbra is követi a Japánban zajló eseményeket. Értesíteni fogjuk ügyfeleinket a társaság tevékenységét érintő lehetséges következményekről.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére