Sign reklámdekorációs magazin

Idei utolsó számunk egyik legfontosabb témája a SignExpo kiállítás élménybeszámolója. Emellett Egerszalókon is jártunk, ahol a Digital Signage tagozat prezentációin vettünk részt az Emoráció konferencia keretében. Digital Signage mellékletünkben hasznos tanácsokkal szolgálunk a leendő beruházók, felhasználók számára!

Íme egy kis ízelítő legérdekesebb cikkeinkből:

SignExpo 2010 – Az újjáéledés jegyében

A Sign szakma kiállításáról beszélve ismét örömmel jelenthetjük ki: Megérte! Megérte megszervezni - kiállítani - kilátogatni! Ahogy arról megnyitó beszédében Mezriczky László, a Magyar Reklámszövetség elnöke beszámolt: az amerikai reklámpiac idei számai egyértelmű javulást mutatnak, nos ez a jó hangulat a magyar piacot is elérte. Mindezt egy olyan szakmai rendezvényen tapasztalhattuk testközelből, melynek az előzőhöz képest 25%-kal megemelkedett látogatói száma önmagáért beszél!

DS eszközök az értékesítésben

Hogyan lehet meggyőzni egy bolttulajdonost, -üzemeltetőt, hogy bizonyítottan javít az eladási mutatókon a digital signage eszközök jelenléte? Lehet-e a ds berendezések közreműködésével a csak nézelődő vevőkből vásárló?

Emoráció Egerszalókon

Az Országos Reklámkonferencia szervezői idén Egerszalókra várták a vendégeket, szeptember 28-29-én. A kétnapos rendezvényen plenáris- és szekcióüléseken lehetett részt venni. Magazinunk az ambient, a digital signage és a közterületi tagozat üléseiről tudósít.

Tömegek előtt a köztéri reklámról

Október 14-e sokáig emlékezetes marad a hazai közterületi reklámokkal foglalkozók körében, az MKMSZ rendezésében lezajlott közterületi konferencián elhangzott előadásokra több, mint kétszáz szakember volt kíváncsi.

Kattintson címoldalunkra, vagy másolja be böngészőjébe az alábbi linket:

http://www.magyarsign.hu/emagazine/2010_nov-dec_X_evfolyam_6 és olvassa legújabb E-magazinunkat.

Az Online Magazin megtekintéséhez Flash lejátszó telepítése szükséges, illetve ajánlott böngészők: Internet Explorer 7.x – 9.x, Mozilla Firefox 3.x, Opera, Google Chrome. Flash lejátszó telepítése: http://get2.adobe.com/flashplayer/

Előfizetés a Sign reklámdekorációs magazinra: http://www.magyarsign.hu/megrendeles.php

További információ: www.magyarsign.hu

 

A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!