REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2010.07.14.
Sign reklámdekorációs magazin július-augusztusi számából ajánljuk

Nyári kiadásunk időzítése szerencsésen alakult, így sikerült friss tudósítást készíteni a 3 évente esedékes "nagy" Fespa kiállításról. A cikkben beszámolunk Kovács György elnöki kinevezéséről és a nem mindennapi magyar aktivitásról.

Sikerült tesztelni egy Flora UV nyomtatót, illetve egy hazai fejlesztésű, Európa szerte sikeres habvágógépet.

Alapanyag körképünk is az utóbbi teszthez passzol: a téma a habosított pvc, amelynek jellemzőiről, felhasználási tudnivalóiról a gyártók hazai kereskedelmi partnereit kérdeztük.

Olvasóink arra a kérdésre is választ kaphatnak, hogyan mentette meg a digitális nyomtatás az egész print iparágat.

Megleptük olvasóinkat. Megtisztelő érdeklődésüket a magazinban található ingyenes Signexpo reklámdekorációs kiállításra szóló belépőkkel jutalmazzuk.  www.signexpo.hu  

SignExpo kiállítók ajánlatai

Mi az üzemanyaguk a folyamatosan fejlődő dekoros cégeknek?

„Egy cégnél a két legfontosabb funkció: A marketing és a termékfejlesztés. Csak ez a két funkció HOZZA a pénzt, a többi csak VISZI”
Peter Drucker

Ilyen egyszerű lenne? Igen, mert minden reklámkivitelezőtől újdonságot, friss reklámötleteket várnak a megrendelők. Igen, termékfejlesztés, mert már nem elég hirdetni a kapacitást, hanem működő és kimutathatóan bevételt növelő reklámeszközöket igényelnek a vevők!

Signexpo kiállítók ajánlatai

A vállalkozói célkitűzés mindenkori alapkérdése, hogy mely faktorok által lesz rentábilis a befektetés? Cégünk, az Idea Zone Hungary Kft. 10 éves fennállása óta sok tapasztalatra tettünk szert úgy hazai, mint nemzetközi rendezvényeken, így ezek ismeretében valljuk, hogy kiállítóként nagyon fontos a kiállítás kommunikációjának dramaturgiáját előre kitalálni.

Kiket akarunk megszólítani? Hogyan fogadjuk a látogatókat? Ki legyen a frontember a standon? Milyen attitűdökkel keltsük fel a látogató érdeklődését? Milyen „trükköket” vessünk be az érdeklődés fenntartására, feszültségoldásra stb.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!