REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2010.03.24.
Sign reklámdekorációs magazin március-áprilisi számából ajánljuk

Idei második számunkban több elemzést publikáltunk, amelyek központi témái: a piaci szereplők üzleti várakozásai 2010-re, a kilábalás módjai a recesszióból, illetve érvek és ellenérvek a beruházások mellett/ellen.

Emellett teszteltünk egy Redsail márkájú lézergravírozót, bemutatjuk az Európai Sign Szövetség alappilléreit, kértünk útbaigazítást digitális eszközöktől, illetve áttekintettük az eladáshelyi marketingtrendeket.

Beszélgetésre hívtuk a DekorSzövetség elnökét – az egykori Kirakatrendező és Dekoratőrképző Iskola tanárát –, Sándor Miklóst. A szakembert a kirakatrendezői szakma fontosságáról kérdeztük; a Koppenhágában élő építészt, Vágó Krisztinát pedig Budapest kirakatairól, a jelen városképéről.

ÁLLÁSAJÁNLAT

Nagykereskedelmi cég mely digitális médiák és plotter fóliák értékesítésével, és specifikációjával foglalkozik, értékesítési munkatársat keres.

Feladatok:

  • Digitális médiák értékesítése, tanácsadás,
  • Plotterfóliák értékesítése, tanácsadás,
  • Kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel,
  • Új értékesítési csatornák felkutatása, kiépítése,
  • Új specifikációk megszerzése, azok koordinálása a megvalósulásig.
Signexpo-Digitalexpo 2010.

Három a magyar igazság:


A  2. Ginnt EXPO Nemzetközi Innovációs Megoldások Kiállítás csatlakozott  a Signexpo- Digitalexpo pároshoz, így a   vonalkód- és jelöléstechnika,  valamint a mobilkommunikáció élvonalbeli cégeivel is találkozhat a több ezer látogató szeptember 15-17 között a Syma Rendezvényközpontban.

 

A GinntExpo  a kereskedelmi ellátási láncban  /Value Chain/ résztvevők - a gyártás, logisztika és értékesítés- számára kínál innovatív üzleti megoldásokat, így a Signexpo és a  Digitalelexpo számára a szinergiai hatás megkérdőjelez-hetetlen. 

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!