www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Általános hirdetési feltételek

Az alábbiakban a rövidítés végett a BTL News Kft. mint szolgáltató, a hirdetést, PR cikket megrendelő cég mint megrendelő lesz megnevezve.

1. A szolgáltató vállalja, hogy a hirdetési megrendelőben foglaltak szerint a hirdetést megrendelő cég hirdetését/PR cikkét a megrendelőben szereplő lapszámban leközli.

2. A megrendelő vállalja, hogy a hirdetést/PR-cikket eljuttatja a szolgáltatóhoz a megrendelőben megnevezett anyagleadási határidő dátumáig. A hirdetési anyag leadható a Médiaajánlatban szereplő formában.

3. A fizetett hirdetés/PR cikk tartalmáért a megrendelő felel, a szolgáltató nem vállal felelősséget a hirdetés/PR cikk tartalmáért.

4. A szolgáltató fenn tartja a jogot, hogy változtasson a kitűzött megjelenés időpontján.

5. A szolgáltató fenn tartja a jogot, hogy a kitűzött rovatokon, cikkeken a megjelenés előtt változtasson.

6. A szolgáltató fenn tartja a jogot a hirdetés/PR cikk közzétételének megtagadására, hogy ha tudomására jut, hogy az adott hirdetés/PR cikk sérti a szakmát, vagy egyes cégcsoportokat, cégeket.

7. A megrendelő tudomásul veszi, hogy ha a hirdetési megrendelőben foglalt anyagleadás dátumáig nem juttatja el a megrendelt hirdetés/PR cikk anyagát, akkor a szolgáltató kiszámlázza a hirdetési ár 50%-át.

8. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a hirdetési megrendelőben foglalt megrendelést az anyagleadás dátuma lejárta előtt 10 nappal írásban mondhatja le, egyéb esetben a szolgáltató a hirdetési ár 50%-át kiszámlázza.

9. A megrendelő tudomásul veszi, hogy ha túllépi a hirdetési megrendelőben foglalt 10 napos fizetési határidőt, a szolgáltató kamatot számolhat fel, mégpedig a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére